

## **3<sup>rd</sup> Annual Supply Chain Conference**

April 1 – 3, 2025

DAY 1 General Session	9:00 AM	<ul> <li>Welcome</li> <li>Kerry Hamilton, Deputy Assistant Administrator, Office of Policy</li> </ul>
	9:05 AM	The Diversion Control Program Vision  • Matthew Strait, Deputy Assistant Administrator, Office of Regulatory
	9:35 AM	<ul> <li>IT Transformation Updates (CONTACT Center &amp; Registration Survey Results)</li> <li>Matthew Strait, Deputy Assistant Administrator, Office of Regulatory</li> <li>Hyun Choe, Unit Chief, Diversion Technology Section Engineering</li> </ul>
	10:15 AM	BREAK (15 min)
	10:30 AM	Registration Program Overview & Updates  • Michelle McGregor, Acting Unit Chief, Registration and Program Support
	11:00 AM	CSOS 2.0 UPDATE  • Dunia Nooristani, Acting Unit Chief, CSOS
	11:30 AM	LUNCH (1 hour 30 min)
	1:00 PM	• Samuel Weisman, Data Systems Analyst, Reports Analysis Unit
	2:00 PM	Substance and Chemical Controls and Related Issues  • Dr. Terry Boos, Section Chief, Drug and Chemical Evaluation Section
	2:30 PM	Break (30 min)
	3:00 PM	Q&A from Question Corner (DAY 1 Topics)
	3:45 PM	Break Out Session – Quota & Import/Export Sections

1



## **3<sup>rd</sup> Annual Supply Chain Conference**

April 1 - 3, 2025

DAY 2 Quotas & Import/Export	8:30 AM	Welcome  • Kerry Hamilton, Deputy Assistant Administrator, Office of Policy
	8:35 AM	International Drug Treaties and the CSA  • Stacy Harper-Avilla, Section Chief, UN Reporting and Quota Section
	9:15 AM	Quotas – Aggregate Production & Individual Quotas  • Kitty Chung, Drug Science Specialist, UN Reporting and Quota Section
	10:15 AM	BREAK (15 min)
	10:30 AM	Quotas – Online Applications Changes  • Greg Kavanaugh, Drug Science Specialist, UN Reporting and Quota Section
	11:30 AM	LUNCH (1 hour 30 min)
	1:00 PM	Research vs Manufacturing     Stacy Harper-Avilla, Section Chief, UN Reporting and Quota Section
	1:30 PM	Quotas – Year End Reporting  • Greg Kavanaugh, Drug Science Specialist, UN Reporting and Quota Section
	2:30 PM	Imports and Exports of Controlled Substances, Listed Chemicals, & Tableting & Encapsulating Machines  Jacob Prieto, Section Chief, Import/Export Section  Paul Repaci, Program Analyst, Import/Export Section
	3:00 PM	BREAK (15 min)
	3:15 PM	Regulatory Presentation  • Ricardo Quintero, Section Chief, Regulatory Section
	4:00 PM	Q&A from Question Corner (Day 2 Topics)  • Matthew Strait, Deputy Assistant Administrator, Office of Regulatory
	4:30 PM	Break Out Sessions - Quota and Import/Export Sections



## **3<sup>rd</sup> Annual Supply Chain Conference**

April 1 - 3, 2025

	8:30 AM	<ul> <li>Welcome</li> <li>Kerry Hamilton, Deputy Assistant Administrator, Office of Policy</li> </ul>
	8:35 AM	Insights & Innovations Shaping Tomorrow: Stimulants for ADHD: Friend or Foe  • Dr. Tim Wilens, Chief Division of Child and Adolescent Psychiatry,  Massachusetts General Hospital
	10:00 AM	<ul> <li>Drug Shortages</li> <li>Matthew Strait, Deputy Assistant Administrator, Office of Regulatory</li> </ul>
	11:00 AM	Break (15 Minutes)
	11:15 AM	<ul> <li>Preparing for a DEA Inspection: What to expect during a DEA inspection?</li> <li>Jennifer Reed, Staff Coordinator, Liaison Section</li> </ul>
DAY 3	12:00 PM	LUNCH (1 hour)
Industry Trends	1:00 PM	<ul> <li>DEA Reporting Requirements, Reporting Tools, &amp; Drug Trends</li> <li>Ryan Dorsey, Acting Deputy Assistant Administrator, Office of Operations</li> </ul>
	1:45 PM	IQVIA: Stimulant, Ketamine, and Buprenorphine Trends in the United States  Rosenie Thelus, IQVIA Government Solutions
	2:45 PM	BREAK (15 min)
	3:00 PM	<ul> <li>NABP Pulse</li> <li>Josh Bolin, Associate Executive Director, Government Affairs and Innovation, National Association of Boards of Pharmacy (NABP)</li> </ul>
	4:00 PM	Q & A from Question Corner (Day 3 Topics)  • Matthew Strait, Deputy Assistant Administrator, Office of Regulatory
	4:30 PM	Closing Remarks  • Kerry Hamilton, Deputy Assistant Administrator, Office of Policy